• Bedrijfsfilms en videomarketing

Kennisinstituut Movisie

De Vente Media is leverancier van Movisie, hét landelijk kennisinstituut van sociale vraagstukken.

Waarom kiest Movisie voor De Vente Media?

“Ik werk graag met De Vente Media samen,” vertelt Hans Alderliesten, senior communicatie-adviseur bij Movisie, “omdat we altijd nadenken over hoe we kennis op een goede manier naar buiten kunnen brengen. Dan zijn de filmpjes van De Vente Media echt een aanrader.”

“De Vente Media denkt op een hele prettige manier met je mee. Van concept tot realisatie. En ook de journalistieke insteek waardeer ik zeer. De filmpjes worden altijd op een hele natuurlijke manier ontwikkeld. Dat krijg ik ook vaak terug van diegenen die geïnterviewd worden, dat het prettig is, laagdrempelig, maar toch met inhoud - en dat het een mooie productie is. Daarom werk ik graag met De Vente Media samen en beveel ik hen van harte aan!”

Corporate video

In samenwerking met Movisie ontwikkelden we onder meer een corporate video,

Meer Video's

Afgelopen jaren ontwikkelden we een heel aantal video's, waaronder deze indringende video over mantelzorg in zorgintensieve situaties.

Deel deze casus:

Ook video's laten maken?

Of benieuwd wat De Vente Media voor jou kan betekenen op het gebied van content creatie? Neem contact op met Caroline de Vente of stuur een terugbelverzoek via onderstaand formulier.