SEO

Hoger in Google en online gevonden worden? Investeer in SEO, search engine optimization.

Optimalisatie: waar is het goed voor?

Organisch verkeer, bezoekers die via de organische zoekresultaten binnenkomen, blijven langer op je website, bezoeken meer pagina’s en hebben een lager bouncepercentage. Zij informeren zich, kortom, beter over je producten of diensten en vormen daarmee bijzonder kwalitatieve leads.

SEO Check

SEO is tweeledig, wat het tamelijk complex maakt. Enerzijds zijn er de technische vereisten, anderzijds de voorwaarden die gesteld worden aan de gebruiksvriendelijkheid van een website en de opbouw van een tekst en pagina. De SEO Check, een uitgebreide analyse van de website en bestaande inspanningen, is essentieel voor een efficiënt én effectief optimalisatie-proces.

Deze SEO Check vormt de uitvalsbasis voor alle optimalisatie. In de rapportage worden zowel technische als tekstuele verbeterkansen uitgebreid onderzocht, wat een concrete strategie oplevert.

SEO Teksten

Waar de techniek zich doorlopend blijft ontwikkelen; betreft een SEO tekst een eenmalige investering, waar je de rest van het online bestaan profijt van hebt. De SEO teksten van De Vente Media zijn daarmee niet duur, maar onbetaalbaar.

SEO Website

Voor een goede vindbaarheid dient ook de website aan een aantal vereisten te voldoen. Een responsive design, een snelle laadtijd en een beveiligde verbinding (HTTPS) zijn zomaar enkele randvoorwaarden voor een succesvolle website. Een gebruiksvriendelijk design staat daarbij voorop.

Wanneer je De Vente Media inschakelt voor een nieuwe website, worden al deze randvoorwaarden als vanzelfsprekend meegenomen in het proces. Bij een bestaand webdesign onderzoeken we de verbeterkansen voor jouw website aan de hand van de uitgebreide SEO Check.

SEO Diensten

SEO vergt een doorlopende investering, omdat de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en de concurrentie in veel vakgebieden hoog is. De SEO Diensten van De Vente Media nemen je daarom het werk uit handen.

SEO Utrecht

De Vente Media is gestationeerd in Utrecht, maar werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, waaronder Amsterdam en Zwolle.