Social Media

Op zoek naar spraakmakende content of geen tijd en capaciteit om alle social media bij te houden? Laat ons je helpen!

Social media marketing

Social media marketing is dé manier om bestaande relaties te onderhouden en een nieuw publiek te bereiken. Door de inzet van diverse platformen bouw je aan een vaste fanbase en blijf je in het vizier.

Social media strategie

Welk sociaal platform is het meest effectief voor jouw bedrijf? Welke content past daarbij? Hoe communiceer je die boodschap kort, maar krachtig? De bron van succes is online strategie. Wanneer je de doelgroep helder in kaart hebt, weet je precies op welke kanalen je jouw doelgroep het best kunt bereiken en welke content daarbij relevant is.

Een effectieve social media strategie betrekt mensen bij je merk. Bouwt een publiek. Maakt je herkenbaar. Dat wil je, want fans kopen én gunnen jou die aankoop. Cijfers liegen niet: onze crossmediale aanpak werkt.

Social media: YouTube en video

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en ook op Facebook en Instagram viert video hoogtij. De Vente Media levert social media snacks - korte videofragmenten - met bijbehorende copy indien gewenst bij onze videomarketing. Zo ben je pas écht geholpen.

Social media uitbesteden?

Een succesvolle social media-strategie kenmerkt zich onder meer door consistentie. Een doorlopende aanwezigheid is van groot belang. Bij gebrek aan mankracht of kennis is het uitbesteden van social media een uitkomst. Voor zowel concept, copy en video als social strategie helpen wij je graag verder.

Social media Utrecht

Op zoek naar een social media bureau in Utrecht? De Vente Media is gevestigd in de Domstad, maar werkt voor bedrijven door het hele land. Neem contact op via onderstaand formulier.