Copywriting

Je wilt woorden die raken. Enthousiasmeren. En converteren. Dát is copy van De Vente Media. Creatief, ietwat eigenzinnig, maar altijd effectief.

Wat is copywriting?

Copywriting is de tekstuele vertaling van jouw merk. Geen branding zonder copy.

Ieder woord draagt bij aan je positionering en herkenbaarheid. Het doel is werven, inspireren en verkopen. Je wilt mensen betrekken bij je merk. Een publiek opbouwen. Herkenbaarheid.

Want zonder herkenning geen publiek. En zonder publiek geen fans. En fans wil je, want die lezen, kopen, volgen. Een tekst zonder doelgroep is schieten met hagel: een wijds bereik met minimaal effect. Onze copywriting kenmerkt zich door doelgericht werken. Wij doorgronden de doelgroep, alvorens te schrijven. Dat betaalt zich uit door meer bereik, een hogere betrokkenheid of simpelweg meer poen. Daar hebben we merken als Bacardi en ManpowerGroup al blij mee mogen maken.

SEO Copywriting

Welke vragen leven bij je doelgroep? Op welke termen zoeken zij? SEO Copywriting is de standaard voor al onze webteksten. Geen uitzonderingen daargelaten. Een goede positie in de zoekresultaten is de eerste win.

Freelance copywriter gezocht in Utrecht?

Ben je op zoek naar freelance copywriters? Stop maar met zoeken: je bent aan het juiste adres. Wij werken in Utrecht, maar zijn operationeel door het hele land. Zo werken we evengoed in Amsterdam, Hilversum of Rotterdam.