• Online strategie, Webdesign, Content, SEO, Social Media

Volendam Rent & Event

“Caroline de Vente heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van onze website en het leggen van de basis op het gebied van onze online marketing strategieën en uitwerking daarvan," vertelt Saskia.

"Geen vraag was haar te veel, ze stond (en staat!) altijd voor ons klaar en ze heeft zeer veel kennis en ervaring om producten zoals die van Rent & Event succesvol in de markt te zetten. Kortom; een echte aanrader om mee samen te werken!”

Over dit project:

Chop on! In de haven van Volendam vind je de stoere choppers en e-bikes van Volendam Rent & Event. Vol bewondering zag ik hoe eigenaren Tim Teffer en Saskia van Burk binnen enkele weken hun prachtige bedrijf uit de grond stampten. Tof om daar als De Vente Media een bijdrage aan te mogen leveren in de vorm van webdesign én online marketing.

Online marketing uitbesteden?

Voor Rent & Event hielpen wij met het webdesign, webteksten & SEO - en de Engelse vertaling ervan, het opzetten van diverse social media-kanalen en bijbehorende campagnes en Google Ads (SEA). Ook je marketing uitbesteden? Neem contact op met Caroline de Vente of stuur een terugbelverzoek via onderstaand formulier.